06  25  745  285 | (30) 565  7510

A+ A A-

SZELFIZZ és NYERJ a TÁNO GYROS-szal

Szeretnél egyike lenni annak a szerencsés heti nyertesnek aki egy Táno Gyros tálat nyer, és részt vesz az október 22.-i sorsoláson aminek egyik fődíja egy 3 napos WELLNESS?

Mi is ez?
Ha 2016. 10.22-ig egy Tánó Gyros Étteremben eszel-, vagy rendelsz, és készítesz magadról és az étlapról egy képet, majd azt kiposztolod a saját FaceBook-os idővonaladra #tanogyros hashtaggal, sikeresen részt veszel a heti nyeremények és az október 22.-i fődíjak sorsolásán.

Ehhez nem kell mást tenned, mint:

(1) Egyél- vagy rendelj a Táno Gyros bármelyik egységében,
(2) Készíts magadról és az étlapról egy SZELFI-t (légy kreatív és vicces, mert a legjobb kép +1 Gyros tálat ér minden héten, amit a Táno-s dolgozók ítélnek oda a legpoénosabb-, legkreatívabb képért),
(3) Töltsd fel a SZELFI-s képed a saját FaceBook idővonaladra, és a szöveges részbe feltétlen írj be egy szöveget #tanogyros hashtaggal. pl ezt: Legyél te is részese a #tanogyros Táno SZELFI Nyereményjátéknak!

... és te lehetsz a szerencsés nyertes, akit minden héten vasárnap fogunk kisorsolni és értesíteni FaceBook messengeren keresztül.

Részvételi feltételek:

  1. Az nyereményjáték feltétele, hogy minimum 18 éves legyél.
  2. Az nyereményjátékban egy személy többször is elindulhat, ha több SZELFI-t (nem ugyanazt) tölt fel.
  3. A képhez tartozó szöveges részbe feltétlen szerepeljen a #tanogyros hashtag, mert ezzel összesítjük a jelentkezők listáját.
  4. Az elkészült képeket megtekintheted a https://www.facebook.com/hashtag/ta... oldalon.
  5. Bár nem kötelező, de jó ha Lájkolod a Táno Facebook oldalát és megosztod a nyereményjáték posztját, hogy ismerőseid is esélyt kapjanak és egy jót szórakozzanak.

A nyereményjáték futamideje: 2016. augusztus 22. - 2016 október 22.

GYERE ÉS ÜNNEPELJ VELÜNK október 22.-én SZOMBATON

2016 október 22.-én, egy fergeteges buli keretében ünnepeljük, hogy 2 év alatt elértük az 500.000.-ik gyros tál elkészítését!

Ünnepelj velünk, és feltétlen gyere el, mert meglepetésekkel, gyerekprogramokkal, zenével és jókedvvel fogjuk kisorsolni SZELFI-s nyereményjátékunk fődíjait, amik:

I. díj: 3 napos Wellness;
II. díj: 10.000 Ft.- értékű szabadon levásárolható Táno kupon, ami tetszőleges Táno-s fogyasztásra felhasználható;
III. díj: 5.000 Ft.- értékű szabadon levásárolható Táno kupon, ami tetszőleges Táno-s fogyasztásra felhasználható; 

Nagyon sok sikert, jó játékot és sok szerencsét kívánunk!
Üdv.: Táno Gyros

Login or Register

LOG IN